Valjevski muzičar Mr.Rabbit objavio je spot za pesmu ’’Tender’’ koja je snimljena u saradnji sa bendom Township Rebellion.  Ovaj spot je, uz prethodni singl ’’Noćna Luka Brodova’’, još jedna najava za istoimeni album prvenac koji će se pojaviti u narednih nekoliko nedelja.

Produkciju spota koji je sniman u Valjevu potpisuje lazerevački mrBassArte Production, režiju Petar Belaćević, scenario Petar Belaćević, Mr.Rabbit i Igor Milićević, kameru Petar Belaćević, Milan Savić i Miloš Gavrilović, dok je za montažu bio zadužen, opet, Petar Belaćević.

Pesma je snimana u beogradskom studiju ’’Draft’’ i valjevskom studiju ’’Mars’’. Mix i mastering potpisuju Nikola Spasić i Mr.Rabbit.
Ovaj, kao i prethodni singl, nosi snažnu društvenu poruku, koja se, po rečima autora, apsolutno može očekivati i na nadolazećem albumu. ’’Što se tematike tiče, ova pesma jako dobro predstavlja ono što će se veoma uskoro čuti na albumu, a to je svakako, viđenje našeg današnjeg, ni malo savršenog društva iz ugla malog čoveka, koji je spletom srećnih okolnosti dobio priliku da se nađe sa ’’druge strane’’ zvučnika, u ovom slučaju ekrana. Što se zvuka tiče, ova pesma najavljuje ono što će u skoroj budućnosti ljudi moći da čuju od nas. Što u nekom od singlova, što na nekom od nastupa.’’, dodaje autor.

Inače, rad ovog mladog muzičara karakteriše i neobičan zvuk. Naime, pre ovih ’’teških gitarskih rifova’’, imali smo priliku da ga čujemo u društvu lagane klavirske melodije propraćene etno zvucima frule i neobičnim ’’gruvom’’ bas gitare. Kako najavljuje, album će obilovati tim žanrovskim lutanjima, pa će se tu naći ponešto za svakoga, a uzrok toga, kako autor navodi, jeste rad velikog broja muzičara na pomenutom projektu. Zato i za sebe kaže da je pripadnik alternative hip-hop/fusion žanra, za koji nije baš siguran da kao takav postoji.
’’Sad kada je bend okupljen, radimo na uvežbavanju i planiranju promocije albuma, kao i na novim idejama, koje će, ako Bog da, ugledati svetlo dana u nekoj skorijoj budućnosti.’’, završava zagonetno mladi muzičar.