"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Satan Panonski, Ivica je bio krajnje unikatna pojava na sceni koji je ostavio traga ne samo u punku već i na puno raznovrsnijoj paleti muzičkih pravaca. S glazbom je počeo u bandu Pogreb X s kojim je svirao mnoge pjesme koje je i kasnije koristio u karijeri. Iako se uvijek izjašnjavao kao punker, albumi koje je objavio za života se mogu prije nazvati eksperimentalnima nego kao klasičnim punkom. Na žalost, većina ljudi je njega gledala kao na mazohističkog luđaka nego kao na muzičara vrijednog poznijeg promatranja ali je to prilično daleko od istine. Ivica je bio krajnje inteligentna osoba, lucidna i svjesna stvarnosti oko sebe a i mazohizam je bio krajnje krivo protumačen, i sam Ivica je izjavio: 'nije mazohizam nego auto-destrukcija' ali usprkos svemu za života nije uspio skinuti stigmu luđaka sa sebe, što ruku na srce vjerojatno nije ni pokušavao, nego čak i potencirao. Mučen incidentom iz prošlosti, mladost je provodio na relaciji psihijatrija Popovača – sloboda i u takvom okruženju stvara veći dio svog opusa koji se može naći na tri službena albuma i nekoliko neslužbenih live snimki. Bilo bi zanimljivo pratiti kako bi mu se ostatak umjetničkog života odvijao no 27.01.1992 Ivica je poginuo u Vinkovcima. Ovaj album je zamišljen kao posveta i čovjeku i muzici koju je ostavio za sobom. Da bi dokazao tvrdnju kako je muzika koju je stvarao bila puno više od punka na kompilaciji će sudjelovati bendovi u rasponu od klasičnog rocka pa preko punka, metala, industriala sve do gothica. Cijeli projekt je krajnje neprofitabilan i album će biti dostupan kao free download na dan Ivičine pogibelji. U međuvremenu ćemo pokušati predstaviti Ivicu u pravom svjetlu kroz linkove gdje ćete moči naći podatke o njegovom životu i radu."

Ovako je 27.1.2013 išao tekst koji je najavljivao ‘Oči U Magli: Tribute To Satan Panonski’, album sa 15 pesama i 14 bendova objavljen na godišnjicu Ivičine pogibije. 2021. isti label je objavio i Voll II tribute albuma sa 13 pesama i 12 bendova. 10 godina kasnije No Profit Recordings, koji je objavio i pomenute Tribute albume, najavljuje prvo zvanično vinilno reizdanje albuma ‘Nuklearne Olimpijske IgreSatana Panonskog, za sada jedino još od originalnog izdanja davne 1990. 


Album izlazi u saradnji 4 izdavačke kuće: No Profit Recordings, Guranje S Litice, Ill in the Head i Cryptic Grind. Izdaje se u samo 300 primeraka, smeštenih u gatefold omot sa mnogim, do sada javno neobjavljenim fotografijama. Od 300 primeraka 75 je na crnom vinilu, 125 na prozirnom a 100 na belo-crvenom splatteru. Ideja za reizdanje je potekla od Igora Mihovilovića iz nezavisnog arhiva Guranje S Litice a koji je već pomagao na oba ranija Tribute albuma te bio kourednik Satanovog kompilacijskog vinila objavljenog u Americi 2013. za SS Records..

Pre-orderi kreću 2.12.2022. a zvanični datum izlaska albuma je 4.6.2023 na Ivicin rođendan.