Nakon dvogodišnje pauze od izlaska njihovog EP-a „... so many levels“, knjaževački stoner, groovey-blues rock bend, obradovao je svoje fanove „punokrvnim“ albumom pod nazivom „Fits Nice“, izdat pod okriljem Take it or leave it records-a. Da je album ostao veran korenima benda govori i podatak da su tri pesme sa EP-a prebačene na album, doduše sa manjim promenama, i po mom skromnom mišljenju, boljom produkcijom. 
Najznačajnija promena zapaža se kod pesme „Bentleys & Benjamins“ koja govori o pohlepi bogatih da budu što bogatiji, dok je na EP-u ova pesma upisana kao „Those up“ i predstavlja položaj „običnih ljudi“ koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Ipak, iako su „prepisali“ tri pesme sa EP-a, ovaj album je sve samo ne žanrovski jednoličan. Teško je nabrojati albume koji uspešno rade ono što Bastardsi rade ovde, a to je miks žanrova koji bi se tradicionalno smatrali nespojivim. 
Dok sa jedne strane pesma „Colorful Blues“ predstavlja metal verziju mississippi blues-a, sa druge strane „ Got Some Color?“ neodovljivo podseća na nešto što bi u svom opusu otpevao Rage Against The Machine. Takođe valja spomenuti i uticaj Tool-a koji je najevidentniji u pesmama „Five Quarters“ i „Misplaced Reality“. Posebnu pažnju privlači upravo pesma „Misplaced Reality“: od svog nešto sporijeg početka, preko mirnijih strofa i malo agresivnijeg refrena, dolazi se do potpune sonične eksplozije za vreme brakedown-a, i po mom mišljenju, najboljeg dela celog albuma. 
Čak i kada se izuzmu svi eksperimenti koje bend uspešno realizuje, dobijamo bazu od pesama „Whiskey Eyes“, „ Head Load“, „Hangers“, itd., koje čine jedan jako dobar stoner album. Takođe valja napomenuti da su sve pesme otpevane na engleskom jeziku i da to ne predstavlja preveliki problem, jer se engleski savršeno uklapa u ovakvu vrstu muzike. 
Sve u svemu, ovaj album predstavlja jednu inovativnu mešavinu različitih žanrova, koji se savršeno uklapaju u stoner temelje ovog albuma i pruža jedan jedinstven doživljaj koji malo bendova mogu pružiti svojoj publici.

Nikola Živković