Nadja, Uochi Toki i Limbo Lightning 8. marta u KC GradSviđa ti se? Javi ostalima!


Prema najavi Resetor kolektiva, osmog marta će u KC Gradu nastupiti imeniti kanadski drone/doom sastav Nadja, uz podršku italijanskog industrial hop dvojca Uochi Toki i Limbo Lightning.

NADJA je duo multiinstrumentaliste Ejdana Bejkera i basistkinje Lee Bakaref - aktivan od 2005. Njihova muzika je opisivana kao ambijentalni doom, dreamsludge ili metalgaze, prepoznatljiv zvuk koji kombinuje atmosferske teksture shoegazea i ambijentalne/elektronske muzike sa težinom, gustinom i bukom metala, noise-a i indastrijala. Izdali su brojne albume za mnoge različite andergraund izdavačke kuće - Alien8 Recordings, Daimare Records, Robotic Empire, Hidrahead Records, Gizeh Records i Important Records, da navedemo nekoliko - uključujući i na njihovoj sopstvenoj etiketi, Broken Spine Productions. Duo je putovao i svirao po čitavom svetu - uključujući nastupe na festivalima kao što su SXSW, FIMA V, Roadburn, Donaufest, Le Guess Who, Incubate i Unsound - i delio je binu sa umetnicima kao što su Earth, OM, Khanate, Neurosis i Godflesh. Poreklom iz Toronta, Kanada, duo trenutno živi i radi u Berlinu, Nemačka.

UOCHI TOKI VR Set je magmatski ansambl izobličenih elektronskih ritmova, mračnih ambijentalnih dronova i tečnih gličeva ispraćenih piroklastičnim živim crtežom u virtuelnoj realnosti projektovanoj na ekranu. Silazak u jezgro improvizacije, teatralna 3d animacija obojenih znakova, podzemni tok zvukova i vizuelnih prikaza. Riko i Napo, dva Uochi Tokija, doneće sa sobom VR set koji je svih ovih godina nastajao u Italiji.

LIMBO LIGHTING je duo utemeljen na prožimanju hipnotičnih mantri i soničnih snoviđenja. Duo čine Vukašin Đelić i Marko Paunović.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1500 dinara možete kupiti u KC Gradu (radno vreme : 15 - 23 h). Na dan koncerta karte će se prodavati na ulazu - od 20 h, po ceni od 1800 dinara. Za one koji žive VAN Beograda omogućena je rezervacija karte po redovnoj ceni (1500) na resetorbooking@gmail.com U pismu navesti ime, prezime, broj mobilnog i količinu ulaznica.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva