Ekoslavijin prvi izdavački poduhvat – Album Live at Ekoslavija benda RevirginSviđa ti se? Javi ostalima!

Ovo je prvi live album Revirgin-a i prvi izdavački poduhvat Ekoslavije, kao skupine entuzijasta i udruženja građana


Nakon uspešnog nastupa na trećem izdanju festivala Ekoslavija u Subotici, praćenog uzavrelom atmosferom, dostatnom dozom new wave/art rock-a prilagođenog novoj generaciji (i dva uzastopna bisa te večeri), duo Revirgin iz Čakovca (HR) izdaje album „Live at Ekoslavija”, u okviru edicije „Živo meso”. Album je snimljen u subotičkom Clubu Mladost i produciran od strane Karla Križnika, gitariste i pevača benda. Izdanje se očekuje 02.02. na platformi bandcamp

Ovim izdanjem se otvaraju dva nova poglavlja, kako za lokalnu, tako i regionalnu scenu – ovo je prvi live album Revirgin-a i prvi izdavački poduhvat Ekoslavije, kao skupine entuzijasta i udruženja građana.

Kako Ekoslavija promoviše vrednosti kao što su solidarnost i otvorenost ka komunikaciji radi postizanja zajedničkih ciljeva, izdavanje albuma jednog od najprodornijih nastupa sa istoimenog festivala, obogaćuje umetničku scenu i nudi, pre svega, kvalitetan muzički sadržaj jednog od bendova u regionu za koji će se tek čuti. Sve to uz dosledni „uradi-sam” princip i prijateljskoj saradnji, na koju su obe strane ponosne.

Budite spremni da doživite delić transa u kom je uživala subotička publika, dok sveži pasaži otkačenije strane muzike osamdesetih preovladava mislima i nogama.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva