Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u NišuSviđa ti se? Javi ostalima!


Legendarni hip-hop bend „Beogradski sindikat“ proslaviće zajedno sa publikom svoj 24. rođendan na velikom koncertu koji je zakazan 11. marta u hali Čair u Nišu.

Posle spektakularnog koncerta koji su prošle godine održali na prepunom stadionu Tašmajadan u Beogradu, Sindikat se vraća u Niš, gde su uvek tradicionalno imali odličan odnos sa publikom.

„Ove godine rođendan slavimo u Nišu! Mnogo se radujemo jer znamo da nema bolje atmosfere nego sa našim ljudima iz ovog dela Srbije. S druge strane, u Nišu nismo imali ovako veliki koncert tačno 15 godina, tako da smo sigurni da nas čeka nezaboravno veče. Dolazimo sa novim pesmama, sa vrhunskim gostima – baš onako kako Niš zaslužuje posle ovoliko vremena koliko se nismo uživo družili. Očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, ali i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude“, najavljuje Feđa Dimović iz „Beogradskog sindikata“.

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 1.500 rsd i mogu se nabaviti na svim prodajnim

mestima u mreži Tickets.rs, kao i online putem linka:
https://tickets.rs/event/beogradski_sindikat_5057

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo ( Obrenovićeva 39 ), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel ( Cara Dušana 84 a ) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva