Električni orgazam ovog vikenda nastupa u Kruševcu i ČačkuSviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Wood
Jedan od najpoznatijih rok sastava sa ovih prostora, legendarni "Električni orgazam" nastupiće ovog četvrtka i petka, 28. i 29. aprila u kruševačkom Basement baru, dok će dan kasnije 30. aprila nastupiti u Srpskom pabu u Čačku.

Za kruševačke koncerte ostalo je još manje od 10 neprodatih karata po koncertu, dok za koncert u Čačku ima nešto malo više ulaznica u prodaji.

Ulaznice se u Kruševcu mogu kupiti u Basement baru (Majke Jugovica 11), a u Čačku u Srpskom pabu (Braće Glišić 4) po pretprodajnoj ceni od 1000 rsd. Cena ulaznice na dan koncerta biće 1200 rsd, ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju ranije.

Koncertima u Kruševcu i Čačku Električni orgazam će proslaviti 42 godine postojanja, a početak svih koncerata zakazan je za 22 sata.

Pred pomenute koncerte, pevač, gitarista i frontmen benda Srđan Gojković Gile, obratio se fanovima na zvaničnoj fejsbuk stranici Električnog orgazma sledećom izjavom: ”Braćo i sestre, stižemo u Kruševac u četvrtak i petak, a u subotu u Čačak. Ima još malo karata, ali ne još puno - zato požurite. Mi obećavamo skoro dva sata maksimum rokenrola. Vidimo se! Ćao!”.

Podsećamo, bend je trebalo da nastupi u Kruševcu i Čačku početkom aprila, ali su koncerti morali biti odloženi zbog bolesti jednog člana benda. Sada su svi u bendu dobro, a sve ulaznice kupljene za stare termine važe za nove bez prepravke, i to ulaznice kupljene za 7. april važe za 28. april, ulaznice kupljene za 8. april važe za 29. april, a ulaznice kupljene za 9. april važe za 30. april.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Vesti

10 najčitanijih

Arhiva