Milanovačka scena zajedno za životSviđa ti se? Javi ostalima!

Muzika je život za mnoge od nas, a predstojeći humanitarni koncert milanovačkih bendova je dokaz da je muzika nešto više i za one koji će tek dolaziti na koncerte.

U petak, 6. avgusta, u Bašti velike sale Kulturnog centra, posle dugo vremena, publika će moći da čuje bendove iz Gornjeg Milanovca, kako one najmlađe po godinama, kao što je “Cactus Fields”, tako i one sa dugim stažom kao što je “Plišani Mališan”. Uz njih nastupaju i “Dobra Genetika”, “Zauvar” i bend “Reflection”, koji je nedavno na Exitu predstavio svoj debi album “Different Paths”.


Povod za svirku je želja da se pomogne sugrađanki Srni kojoj je uspostavljena dijagnoza MSD mijelodisplastični sindrom (grupa povezanih poremećaja koštane srži). Da bi Srna pobedila ovu bolest potrebno je što pre početi sa lečenjem, a milanovački bendovi su se udružili kako bi svojom muzikom sačuvali osmeh na licu ove neobično vesele bebe.

Za ulaznicu od 300 dinara dobijate priliku da čujete najbolje od milanovačke scene i doživite miks žanrova i priča kroz koje vas ovi bendovi vode. Sav prihod od ulaznica biće doniran za Srnu na platformi “Budi human”. Sredstva su joj potrebna za lečenje, specijalističke preglede, dijagnostiku, rehabilitaciju, kontrolne preglede kao i za putne troškove i smeštaj.

Ovo je jedinstvena prilika da, čineći dobro delo, doživite neograničenu količinu zabave uz zvuke scene koja je poznata ne samo u Srbiji, već i van granica ove države i ovog jezika. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na koncert, pridružite se ovoj ideji donirajući za Srnu putem ponuđenih računa:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1050 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1050 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000001131128-16
Uplatom na devizni račun: 160600000113387132
IBAN: RS35160600000113387132
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Vidimo se na koncertu!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Vesti

10 najčitanijih

Arhiva