Besplatan osnovni foto kurs za nezaposlene mlade iz Novog SadaSviđa ti se? Javi ostalima!Povodom Međunarodnog dana mladih koji se slavi danas, 12. avgusta, Udruženje Remiks nagradiće 10 nezaposlenih mladih besplatnim foto kursom.

Konkurs počinje simbolično na Dan mladih i traje do 26. avgusta 2021. godine.

U okviru projekta “(Re)Startuj uspešno 4”, koji sprovodi Udruženje Remiks, od septembra do decembra u Novom Sadu biće održan besplatan osnovni kurs fotografije za mlade.

Kurs je namenjem nezaposlenim mladima od 19 do 30 godina koji planiraju da se profesionalno bave fotografijom i da im to bude izvor prihoda. Osim foto kursa polaznici će imati i predavanja o zaštiti prava intelektualne svojine u oblasti fotografije i uopšteno.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do 26. avgusta a oni koji budu odabrani za učešće na kursu biće obavešteni najkasnije do 30. avgusta. Prednost za pohađanje kursa imaće mladi iz posebno osetljivih grupa. Na odabir učesnika/-ca neće uticati prethodno iskustvo.

Kurs će voditi Miloš Spasić, fotograf sa dugododišnjim iskustvom i jedan od osnivača grupe Ufotkavanje koja već nekoliko godina uspešno beleži sve važnije događaje u Novom Sadu. Predavanja o zaštiti prava intelektualne svojine održaće Vladimir Šećerov, diplomirani pravnik sa velikim iskustvom u ovoj oblasti.

Obaveza odabranih učesnika/-ca je da prisustvuju na minimum 80% časova foto kursa, a detalje o terminima održavanja kao i link za prijavu mogu se pronaći na sajtu Udruženja Remiks – www.udruzenjeremiks.com.

Projekat se realizuje u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Novog Sada za 2021. godinu i finansira ga Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada-Kancelarija za mlade.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva