POVRATAK U PODZEMNOM STILU: reizdanja kultnih albuma staropazovačkih bendova ROTTEN RECTUM i ERISSviđa ti se? Javi ostalima!

Neumorni ratnik podzemlja Miroslav Đurčik je odlučio je podseti svekoliku javnost da Stara Pazova ima oštre i bučne bendove, te su stoga posredi dva reizdanja albuma 15 godine Trule Rčme grind mašine Rotten Rectum, kao i 10 Years of Blasphemy and Sicknesses sirovog black kulta Eris.

Antologijski album 15 godine Trule Rčme izlazi u kasetnom izdanju za holandski Murder Records, dok će CD izdanje obezbediti italijanski izdavači Olivia Records i NoseVomit Records. Takođe, suizdavač je Miroslavova matična etiketa Grim Reaper Records.

Album možete preslušati pustem sledećih linkova:
- https://youtu.be/UCZYMzFWMT8
- https://murderrecords.bandcamp.com/album/15-godina-trute-rcme-greatest-hits
- https://grimreaperrecords.bandcamp.com/album/rotten-rectum-15-godina-trule-r-me-greatest-hits

S druge strane, reizdanje 10 Years of Blasphemy and Sicknesses sadrži i bonus pesme, kao kuriozitet: Nuns from Hell, Profanation Slaughterhouse (obrada benda Mortician), kao i Dethrone the Son of God (obrada benda Havohej), dok će na izdanju na matičnoj etiketi biti i pesma Holocaust is Near, uz već pomenute.

Album možete čuti ovde:
- https://eris2.bandcamp.com/album/eris-10-years-of-blasphemy-and-sicknesses

Kasetno izdanje izlazi za tajlandski Vintage Cult Records i poljski Okaleczenie Records, uz učešće matične etikete kao suizdavača. U ovom trenutku su i pregovori sa još par izdavača širom sveta, kako se to u podzemlju već čini.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva