The ReAktion krajem godine ulaze u studioSviđa ti se? Javi ostalima!

The ReAktion je upravo potvrdio izlazak njihovog četvrtog studijskog albuma, koji će snimati krajem godine u UK sa producentom Mikeom Exeterom. čiji je rad krunisan prestižnom nagradom Grammy. Exeter je čuven po Black Sabbath albumu „13“ i radu na albumima bendova kao što su Cradle of Filth i Judas Priest, te dugoročnom kreativnom partnerstvu sa Tony Iommiom.

Poslednje dve godine, The ReAktion je u okviru turneje u Evropi izvodio pesme sa svog poslednjeg albuma, „What A Day“, a gostovao je najviše u Nemačkoj, Engleskoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, te Rumuniji.

Svojim izvedbama i motivima koje koriste u muzici, zadobili su status medija koji prenosi informacije o socijalnim nepravdama na njihovom rodnom kontinentu (Južna Amerika), osveštavajući publiku širom sveta o tim repetativnim problemima, te ujedno pozivajući na promenu.

U predstojećem radu, možemo očekivati album glasnog zvuka, snažnog ritma, sa izletima u staromodniji zvuk, upakovane Exeterovim dobro znanim veštinama. Bend je nedavno postao kvartet, dobivši novog člana na glavnoj gitari - Benjamina Villaseca. Prema saznanjima na osnovu razgovora sa članovima ReAction, bend je uzbuđen i veoma nestrpljiv da otkrije na koji način će se sve ovo odigrati kako u studiju, tako i pri samim nastupima. Ovaj album bi mogao igrati ključnu ulogu u renesansi klasičnog rocka, što nam je svakako u ovom trenutku potrebno."Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva