Upoznajte Kat N, mladu pevačicu i kompozitora u usponuSviđa ti se? Javi ostalima!

Katarina Nešić (24) pod umetničkim imenom Kat N je mlada, perspektivna pevačica i kompozitor iz Beograda koja u ovom izazovnom periodu želi s nama da podeli pozitivne vibracije i predstavi nam svoj prvi singl “Can’t”.

Od malena, kreativnost je bila bitan deo njene ličnosti. Završila je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir a aktivno se bavi pevanjem, komponovanjem, audio produkcijom, plesom i u slobodno vreme slikarstvom.

Umetničku svestranost je odlučila da objedini i pokaže se javnosti kroz svoju prvu pesmu  “Can’t” .
Njena prva autorska pesma i vizuali su nastali u saradnji sa muzičkim producentom Dušanom Bobićem i video producentom Dušanom Dudukovićem. Želja joj je bila da od početka stvori kvalitetan i kreativan sadržaj u koji je uključeno više domena umetnosti.

“Can’t” je pesma rnb žanra, ali Katarina veruje da muzika može i treba da bude kombinacija više uticaja i žanrova.

"Inspiracija za pesmu je nastala kada mi je kolega Dušan Bobić poslao svoju novu traku na kojoj je radio. Zvuk i ritam su me inspirisali i melodije sam napisala odmah. Kada mi dodje inspiracija, osetim i tematiku kojom bi numera mogla da se bavi. U slučaju pesme "Can't", ona je bila zavodljive prirode, u meni je pobudila potrebu da kroz muziku opišem kakav osećaj u meni stvara privlačnost prema nekome.  Želela sam da prikažem da je u redu da uživamo u osećaju privlačnosti koji imamo prema nekome, bez srama.”  - kaže nam Katarina. 

Vrlo interesatno je da je Katarina ceo muzički spot snimila u stanu, kreativno koristeći ograničen prostor i opremu na raspolaganju. Spotom preovladava monohrona paleta boja i senzualna igra silueta koja se odlično upotpunjuje sa muzikom i idejom koju nosi pesma “Can’t”.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva