Invisible Hate singlom "The Enlightener" najavljuju buduća izdanjaSviđa ti se? Javi ostalima!


Invisible Hate je doom metal bend iz Kragujevca , koji eksperimentalno objedinjuje uticaje izvesnog žanrovskog spektra koji uključuje psihodelični rock, stoner metal, blackened doom. Trenutnu postavu benda čine: Petar Đorđević (Gitara, Vokal), Filip Ognjanović (Bubnjevi) i Darko Milutinović (Bass).

Novim singlom The Enlightener promovišu svoj zvuk i pripremaju buduća izdanja. Kontinuirana promena članova ishodila je relativno skorom aktivnošću, te je novom i stalnom postavom bend počeo aktivno da svira, gde se poslednji održan zvučni nastup odvio na festivalu Doom All Over Kragujevac Vol. 2. Nadamo se novim nastupima po završetku trenutnih stanja i neprilika. Poručujemo vam da ostanete kod kuće i slušate dobru muziku, do nekog novog koncerta i sledećeg viđenja.

“Početak pravljenja ove pesme je počeo veoma komično. Darko i ja smo imali standardni jamm session kod njega kući, i lako nam je prvi riff došao u prste, s tim da je početku izgledao malo drugačije. Međutim, nastavili smo da jammujemo još ponešto, i kada smo hteli da se vratimo na prvobitnu ideju, sećanje je već malo izbledelo, znate taj osećaj kada pravite muziku... Polomili smo se, od nerviranja smo čak i malo zakuvali haha... Ali je, na kraju, ipak sve leglo kako treba, i na sledećoj probi smo već aktivno radili na njoj. Sada je ugledala svetlost našeg YouTube kanala. Postoji još gotovog materijala, koji čeka finiširanje, i nadamo se, jedan dobar album.”

Poslušajte...

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva