NOVOGODIŠNJA POSLASTICA ZA HEDBENGERE: PUŠTENE U PRODAJU KARTE ZA POLAR (UK)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Najbolje poklone za novogodišnje praznike uglavnom kupimo u “minut do 12”, to svi znamo. Organizatori koncerta britanskog benda Polar u Beorgadu su se potrudili da nam u smiraj ove godine daju priliku da otvaranje poklona u najluđoj noći začinimo pravom hardkor-metal “poslasticom”.

Praznici su tu, a 2020. godina već miriše na dobro. Nećemo čekati puno i lokalna scena koja se odaziva na hardkor, metal, pank i rok imaće prve goste iz rostera muzičkih “liga petice”. U ovom slučaju, renomirani Avocado booking nam šalje Polar, 04. februara u Beograd. Muzička podrška kolegama iz Britanije će biti Frozen Moonlight, Nemesis i Between Two Sides.

Karte su od juče i zvanično puštene u prodaju i mogu se nabaviti u Felixu, poslednjem dućanu za hedbengere u Beogradu. Od danas iste su dostupne i u novosadskom šopu Mungos. Za online poručivanje, adresa je i dalje ista - potrebno je da pišete na fejsbuk stranicu organizatora, MTA promotion: https://www.facebook.com/mtapromotion/ i dogovorite preuzimanje.

Cena karte u pretprodaji je 800RSD, a na dan koncerta će biti 1100RSD.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva