Hali Gali festival ove subote u beogradskom klubu DrugstoreSviđa ti se? Javi ostalima!


Drugi po redu HALI GALI festival će se i ove godine održati u beogradskom klubu Drugstore, u subotu 9. novembra sa početkom u 22 časa. Na nekoliko bina Galopa (kako su ga leta gospodnjeg 2019. imenovali) nastupiće 20 izvođača.

Dupla soba je rezervisana za beogradske sastave novog pank/alternativ/garaž/nojz talasa Šajzerbiterlemon, Proto tip, Johanbrauer i KOIKOI, kao i za njihove starije kolege iz benda Crvi. Na istom stejdžu Novi Sad će predstavljati 3mačke100godina, Šabac grupa Slonz, a Kragujevac Larska.

Sala Noćne more ugostiće izvođače koje neguju nešto drugačiji, mračniji zvuk. U pitanju su sledeće grupe: legendarna Psihokratija sa Gorjanom Krstićem na čelu, zatim njegovi sugrađani Ljubavnici i Biker Bonton Soundsystem i naposletku Zrenjanin, odnosno Novi Sad reprezentovaće Plamen večnosti. Pored njih, tu će biti i кепасапарадокс / label showcase / 7II, Milf Magnet, Cuban Chamber of Commerce.

Na stejdžu Katakombe svoje nastupe će imati umetnici koji kroz elektronsku formu pronalaze svoj izražaj, a to su Azza, Terror Couple, Andreja, Afere i Matej Rusimir.

Karte za ovaj događaj u organizaciji kolektiva Kišobran se mogu u pretprodaji kupiti u Zaokretu (Cetinjska 15) po regularnoj ceni od 500 dinara, dok će na ulazu koštati 700 dinara.

https://www.facebook.com/events/769598093481682/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva