Mini turneja grupe Evolucija
Mini turneja grupe Evolucija

Kanadski sladžeri Dopethrone stižu u BeogradSviđa ti se? Javi ostalima!

Zahvaljujući organizaciji Resetor, ni ljubitelji opskurnih muzičkih žanrova iz zemlje Srbije neće biti uskraćeni za nastup benda Dopethrone. Kanadski sladžeri trenutno su na evropskoj turneji a kroz Beograd protutnjaće 2. novembra. Koncert će se odigrati u klubu Elektropionir. Domaću podršku pružiće bend Northern Revival (Novi Sad, Srbija).


Dopethrone (doom/stoner/sludge metal) prepoznajemo po silovitoj, masivnoj ekspresiji i inovativnom, neortodoksnom poigravanju sa onime što se u metal muzici karakteriše kao najtvrdokornije i najmorbidnije. Iza sebe imaju pet studijskih albuma a na aktuelnoj turneji promovišu svoje najnovije izdanje pod nazivom Transcanadian Anger (2018).

Northern Revival (heavy/stoner/sludge) trenutno su jedan od najaktivnijih srpskih bendova u sferi brutalnih žanrova. Nepatvorena žestina i istančana sirovost koja se ispoljava kroz režeće melodije glave su odlike njihovog muzičkog senzibiliteta. Imali ste prilike da ih u Resetor režiji čujete kao predgrupu svetski poznatih bendova kao što su Greenleaf i Bongzilla. Do sada su izdali tri albuma a trenutno aktuelan je Electric Power Supply (2019). 

Za dodatne informacije pratite facebook stranicu događaja: https://www.facebook.com/events/493264371464879/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva