Žurka zagrevanja za 24. Brutal AssaultSviđa ti se? Javi ostalima!

Warm up party iliti žurka zagrevanja za 24. Brutal Assault festival dogodiće se u utorak 6. avgusta na tvrđavi Jozefov, u gradu Jaromjeržu na severu Češke.

Na njemu će nastupiti Leo Moracchioli sa svojim projektom Frog Leap koji donosi metalizirane obrade notornih svetskih pop hitova od Lady Gage i Abbe, preko The Prodigy-ja, do Michael Jackson-a i Rihanne. Njemu će se na bini pridružiti nemački death/doom bend Nailed To Obscurity. Lokalnu scenu predstavljaće death grinderi Fleshless, death metal progresivci Morna, ambijentalna black metal grupa Aeon Winds i metalcore sastav Victims.

S obzirom da su kamp mesta još odavno rasprodata, oranizatori su otvorili VIP kamp 3. Ovaj kamp nudi šatorska mesta, od jedne od šest osoba, i parking po različitim cenama i u različitim paketima.

Takođe, orga-tim festivala podseća na mogućnost naručivanja festivalskih ulaznih narukvica ne bi li se izbegli redovi za preuzimanje na samom događaju.

Trenutna cena festivalske karte iznosi 102 € i 98% ulaznica je prodato. Kupovinu možete izvršiti putem sajta - https://shop.brutalassault.cz/en/tickets.

Ostale informacije se nalaze na veb-sajtu festivala i na zvaničnim socijalnim mrežama.

https://brutalassault.cz/
https://www.facebook.com/brutalassault.cz
https://www.instagram.com/brutal.assault
https://www.facebook.com/events/322562071846842/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva