SIGMA EPSILON i zvanično izdali prvi EP i spotSviđa ti se? Javi ostalima!


Sigma Epsilon stvara od 2014. godine, u poèetku kao dvojac, ali se nakon par godina radi ozbiljnijeg rada formira ceo bend. Stefanu i Emilu se prikljuèuju Nikola za bubnjevima, Aleksandra na gitari i Luka na bas gitari.

EP "Svi putevi vode do smrti" je snimljen u Citadela Sound Production studiju krajem 2017./poèetkom 2018. nekoliko meseci pre formiranja celog benda, tako da je sve gitare snimio Stefan, bubnjeve Nikola i vokal Emil. Studijski deo posla su Stefan i Luka zajedno obavili, Stefan je odradio kompletan miks, a Luka je bio zadužen za master.

Pesme su zamišljene kao etape života, a ceo koncept EP-a se zasniva na životnom putu èoveka koji ne vidi izlaz iz mraka koji ga obuzima. "Zaborav" je jedina pesma koja je napisana u drugom licu, u toj pesmi Smrt se obraæa èoveku koji je veæ otpisan sa liste.

Tracklist:
1. Kap
2. Svi putevi vode do smrti
3. Trofej
4. Zaborav

Za izdavaèku kuæu Miner Recordings 5. juna 2019. bend objavljuje prvo zvanièno izdanje - EP "Svi putevi vode do smrti", kao i spot za istoimenu pesmu.

U planu je snimanje spotova i za ostale 3 pesme sa EP-a, kao i promovisanje istog izdanja domaæoj publici u što više gradova Srbije, a radi se i na prvom full-lenght albumu.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva