Pobednici OPENS Play@EXIT konkursa na različitim binama festivalaSviđa ti se? Javi ostalima!

Konkurs za mlade muzičare OPENS Play@EXIT dobio je svoje pobednike koji će upotpuniti muzički program ovogodišnjeg Exit-a koji se održava u periodu od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Bine na kojima će nastupiti jesu Addiko Fusion, Explosive, OPENS Future Shock i OPENS State of EXIT zona. Takmičenje je organizovao EXIT festival sa OPENS 2019 – savezom udruženja Omladinske Prestonice Evrope Novi Sad.


Na Addiko Fusion stejdžu nastupiće severnomakedonski elektro-pop sastav KI i alternativna rok grupa Mac Tire iz Novog Sada. Explosive će ugostiti negotinski alternativni trio Sickter, melodični hc/punk bend Reflection iz Gornjeg Milanovca, death metalce Haste iz Vrbasa i severnomakedonske koraše Short Fuse Hero.

OPENS Future Shock bina predstaviće indie rock sastav Këpurdhat iz Tetova, instrumentalne rokere iz Niša There., kruševačke pankere Keni nije mrtav, ivanjički hardrock sastav Bonecarver, alternativni/garažni stoner duo iz Arilja Fade Out, pop-rock bend iz Negotina Hazel, dok iz Beograda stižu instrumentalni surferi Moussaka i alternativni rokeri Potop i Reci Cimet. Lokalne boje braniće rokeri Cheap Moonshine, akustični emo dvojac See It My Way, glameri Clyde i metalcore rock sastav FYN.

Pobednici konkursa za najbolje DJ-eve, Kozma, Milhouse, Jovan Vidosavljević i Petar P. nastupiće na OPENS State of EXIT zoni na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Komplet ulaznica za Exit festival trenutno iznosi 6.990 dinara. Jednodnevna ulaznica za četvrtak za parter košta 3.390, a za fan pit 4.990, dok su za ostale dane pojedinačne ulaznice 2.690. Karte se mogu obezbediti preko zvaničnog sajta Exit-a i prodajne mreže Gigstix.

Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu i socijalnim mrežama festivala.

www.exitfest.com
www.facebook.com/exit.festivalSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva