Methadone Skies i Hill 18. maja u ElektropioniruSviđa ti se? Javi ostalima!Psihodelični doom sastav Methadone Skies iz Rumunije dolazi 18. maja u Beograd. Koncert u pratnji beogradske grupe Hill održaće u Elektropioniru. Događaj organizuje Resetor.
Methadone Skies dolaze iz Temišvara. Postoje od 2009. godine i do sada su izdali tri studijska albuma i jedan EP. Svako izdanje nosi sopstveno muzičko usmerenje, često na post rock, stoner, doom metal i progresivnoj liniji. Ove godine slave deceniju postojanja, a u maju najavljuju novi, četvrti studijski album pod nazivom ,,Different Layers of Fear'' na Haywire Records-u.
Hill je lokalni dvojac u potrazi za najmasnijim rifom i najnapetijim sporim ritmom, čija dobitna kombinacija proverava stabilnost lokalnih građevina i izdržljivost bubnih opni/centara za ravnotežu - na opštu radost i nemoć.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara se mogu nabaviti u Zaokretu. Redovna cena iznosiće 800, dok će na ulazu koštati 1.000 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva