Album "Hunt" goth metal grupe Evolucija izglasan za album godine u Nemačkoj
Album "Hunt" goth metal grupe Evolucija izglasan za album godine u Nemačkoj

Atheist Rap 28. i 29. marta u FeedbackuSviđa ti se? Javi ostalima!


Ove godine Ateisti obeležavaju 30 godina postojanja i rada i povodom toga nagradiće publiku brojnim koncertima širom regiona. Južna pruga svakako nije izostavljena: “Jurcamo kroz krivine naše uže domovine, te ćemo krajem marta stići i u Niš, ravno u klub Feedback!” najavili su Ateisti svoju duplu svirku 28. i 29. marta.

U četvrtak 28. marta bend će izvoditi pesme sa svoja prva tri albuma "Maori i crni Gonzales" (1993), "Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete" (1995) i "II liga Zapad" (1998). Ovim albumima bend je stekao brojne fanove i postao jedan od omiljenih bendova na ovim prostorima. School bus, bend iz Knjaževca će zagrejati publiku pre koncerta Ateista.

U petak 29. marta bend izvodi najveće hitove po proceni publike. Publika je glasovima odredila set listu najvećih hitova za koncert u beogradskom SubBeernom centru krajem 2018. godine. Bend će pred niškom publikom izvesti ovu listu u čast jubileja benda. Njihovi specijalni gosti, bend Crveni Karton iz Kruševca nastupaće pre njih.

Nema kompleta ulaznica za 2 dana. Cena pojedinačne ulaznice je 700 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u klub 900 dinara (ukoliko se ne rasprodaju pre toga).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva