Antimatter 17. marta u ElektropioniruSviđa ti se? Javi ostalima!


Britanski dark alternative rock sastav Antimatter nastupiće u Beogradu nakon deset godina! Ovaj sastav nastupiće 17. marta u klubu Elektropionir.

Mick Moss i ekipa u sprsku prestonicu po prvi put dolaze kao električni bend, s obzirom na to da su njihova prethodna dva nastupa, održana u SKC Livingroom-u, bila akustična. Bend stiže u Elektropionir u sklopu promocije sedmog albuma, pod nazivom Black Market Enlightenment.

Mick za Black Market Enlightenment tvrdi da je najkreativniji Antimatter album do sada i da se u stvaralaštvu po prvi put u karijeri nije oslanjao na oprobane principe u smislu prerađivanja nedovršenih pesama iz arhive ili sviranja uobičajenih instrumenata. Kritičari koji su čuli album kažu da zvuči kao „mračni prog Golijat“ i da predstavlja najzrelije i najkompleksnije Antimatter izdanje do sada.

Karte su u pretprodaji po promotivnoj ceni od 800 dinara do 31. januara i možete da ih nabavite u Zaokretu, dok nakon toga ulaznice možete da nabavite po redovnoj ceni od 1000 dinara.

Oni koji žive van Beogradasvoje ulaznice mogu da rezervišu po ceni od 1000 dinara putem adrese antimatterkarte@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne isključivo na ulazu u klub i to po ceni od 1200 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva