Swiss Invaders Balkan Tour
Swiss Invaders Balkan Tour

Horsnman Coyote izbacio novi spotSviđa ti se? Javi ostalima!


Čuveni beogradski reggae rock umetnik, Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote je 12. septembra putem svog oficijelnog youtube kanala objavio novi spot za numeru „Holy Ways“.
Hornsman Coyote je prošle godine posredstvom Ammonite Recordsa iz Beograda objavio svoj deseti studijski album pod nazivom „Sevengreen“. Od izdavanja albuma do danas, Hornsman Coyote je objavio čak 6 spotova i to za numere (hronološki): Modern Age Slavery, I belive, Bells of Hate, Tone of your voice, Bitter Sweet i Holy Ways.
Takođe, Coyote je samostalno i sa svojim soundsystemom, u okviru promocije novog albuma, zabeležio veliki broj festivalskih i klubskih nastupa širom Srbije i Evrope (Holandija, Poljska, Austrija, Slovenija, Malta).
Kako saznajemo iz tabora Hornsman Coyote-a, druga polovina septembra će biti rezervisana za odmor i sumiranje utisaka sa izuzetno aktivne letnje turneje, dok se nastavak koncertnih aktivnosti očekuje već u prvoj polovini oktobra, kada je bukiran nastup na Cultiva Festivalu u Beču.
Da podsetimo, Hornsman Coyote je album „Sevengreen“ realizovao u saradnji sa poznatom austrijskom produkcijskom kućom „House of Riddim“. Dok je za kompletan vizuelni aspekt i video obradu Hornsman Coyote-a sadržaja zadužena Đurđica Gajić, koja je ujedno i član sastava Hornsman Coyote Soundsystem.
Video za pesmu Holy Ways možete pogledati na ovom linku.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva