Crna Planeta ponovo udara ogromnim maljem!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Black Planet Vam sprema novu terapiju u nekoliko sesija, sprovedenih iste večeri, a sa kranjim ciljem da se razbudi ono umetničko u svakom od nas!

"Mi to radimo drugačije, zato ovo veče neće biti samo jedan običan koncert. Terapija donosi zadovoljstvo, ali i iskonsku opasnost, jer ništa nije sigurno kada je rock and roll iskren. Mi to radimo na žilet i ne štedimo sebe, niti se plašimo našeg finalnog potonuća! Jer svi tonemo, ali u isto vreme naučili smo i da plivamo."

3 umetnicka akta + jedan autentični DJ!


ZeroTwo, dinamični dvojac iz Niša će vas zasuti visoko energičnim nastupom, spreman da spali Vaš mozak na visokoj oktanaži! Dobro poznati DJ Tjamil i Luka Radulović, niški muzički veterani, paklen su i neobičan spoj. Spremite se da gorite na plamenu divljih ritmova, obloženih jakim i koherentnim gitarskim zvukom

Babaduh će doneti inteligentne tonove alternativnog rock and rolla i novi pogled na svet muzike u kome su svim srcem. Kao kada bi spojili Mastodon i Kolju, Frusciantea i Josh Homme, njihova svirka je utemeljena na kvalitetnim postulatima alternativnog, sa mnogo osvrta na same korene rock and rolla, ali zamaskirane u maglu intelektualnog i istraživačkog. Jedinstven bend na našoj sceni.

Figurative Theatre, veterani niškog industrijala, tvorci svog ličnog pravca DADAwave, jedinstveni spoj performansa, muzike, fluksusa, DADE, opasni i nedorečeni, često jako banalni u svojoj kritici modernog sveta i načina života. Ready made koncept omogućava im da plivaju u moru plastike, otpada tražeći neku svoju estetiku. Uvek svoji i drugačiji, spremni da na talasima zgražavanja i straha prisutne publike iznova postave neke svoje norme i svoje filosofije. Ceo Feedback biće bina i pazi se, možeš biti upotrebljen kao deo nastupa! Nikada nisi bezbedan baš kao ni sam bend na bini!

Sve ovo začiniće i obložiće svojim DJ nastupom DJ Rashafaray (Mladen Rašić), sa svojim miksom regge-a, alternative! Beskompromisan borac za kvalitetan zvuk, nikada željan da se dodvori, uvek veran kvalitetnom ispitivanju zvuka i onog što sa tim dolazi.

Posle terapije nestaćete u noći puni utisaka, to je ono što Black Planet Records garantuje svojim kredibilitetom! A sve to je besplatno, jer ovu sesiju nećemo naplaćivati u borbi da se kvalitetan underground zvuk i nastup vrate u Niš !Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva