Stoned Jesus i Last Thrill 17. maja u BeograduSviđa ti se? Javi ostalima!


Ukrajinski stoner/doom metalci – Stoned Jesus su rešili da nas ponovo posete u sklopu svoje nove evropske turneje. Datum je 17. maj, dan je četvrtak, a mesto i grad Centar za kulturu ’’Božidarac’’, Beograd. Sa njima će binu te večeri podeliti beogradski rock sastav Last Thrill.

Stoned Jesus su nastali 2009. godine u prestonom gradu Ukrajine, Kijevu. Iza sebe imaju nekoliko demo snimaka, singlova, EP izdanja i tri albuma – ’’First Communion’’ iz 2010, zatim ’’Seven Thunders Roar’’ iz 2012. i još uvek aktuelni iz 2015. godine ’’The Harvest’’. Već su nas posećivali prilikom svojih prethodnih turneja i u istom koncertnom prostoru svirali pred mnogobrojnim fanovima koji prate ovaj sastav. Organizator i ovog, kao i prethodnih beogradskih koncerata ovog sastava jeste Resetor.

Karte po ceni od 1.200 dinara se mogu kupiti u Zaokretu (Cetinjska 15, prekoputa Elektropionira) u periodu od 9 časova do ponoći. Za one koji žive van Beograda, postoji mogućnost da se preko e-mail adrese - resetorbooking@gmail.com izvrši rezervacija ulaznica po ceni od 1200 dinara. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta karta će koštati 1.500 dinara i kupovaće se na ulazu na koncert.

Zvanična FB stranica ovog događaja - https://www.facebook.com/events/488636158185362/
Resetor - https://www.facebook.com/ResetorBooking/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva