Hladno pivo proslavlja 30 godina rada na KalemegdanuSviđa ti se? Javi ostalima!


Hrvatski pank rok sastav Hladno pivo ove godine obeležava 30 serijom koncerata, a u subotu, 26. maja, održaće koncert na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu. Ove večeri, bend će odsvirati svoje najveće hitove sa osam studijskih albuma.

„Svirka na Kalemegdanu bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo od Džinovskog, pa do Zatvorenih vrata. To će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fantastičnmu publiku, zato jedva čekamo taj 26. maj”, poručuje frontmen Mile Kekin.

Osim koncertno, bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči na kompilaciji Hladno pivo - 30 godina - Greatest Hits, koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog sastava. Na ovoj kompilaciji nalaze se nove verzije pesama Ne volim te, Šamar, samo za taj osjećaj i Zimmer Frei. Na kompilaciji će se naći i verzija pesme Soundtrack za život, koju je bend snimio sa Josipom Lisac.

Ulaznice za ovaj koncert možete da nabavite na svim maloprodajnim mestima Eventima i GigsTixa, a trenutno možete da nabavite regular ulaznice, po ceni od 1350 dinara, kao i fna pit ulaznice, po ceni od 1500 dinara.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva