Beogradski punk rock bend TRNJE je objavio novi spot za pesmu "Mile Bereta" u saradnji sa Ciklotronom!Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Dušan Čavić

Nakon izuzetno uspešne 2017. godine, u kojoj je osvojeno prvo mesto na Velikogradištanskoj gitarijadi, objavljen prvi album "Bes u Beogradu", učestvovanja u albumu "Music is Great - Influences" koji je organizovala ambasada Velike Britanije u Beogradu (povodom 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Velike Britanije) i mnogobrojnih nastupa, bend TRNJE je početkom ove godine snimio nove pesme za svoj naredni album i objavio spot za pesmu "Mile Bereta"!

Muzika je snimljena, već tradicionalno, u studiju "Mašina 23" kod producenta Saše Otaševića, a tu je delom sniman i spot za koji je zaslužan Dušan Čavić iz "Ciklotrona".
Glavnog junaka, Mileta Beretu, i njegov karakter nam je dočarao Dejan Pljevljakušić uz pomoć njegovih prijatelja iz ragbi kluba.

Tekst i muziku potpisuje Ivan Ivanovski, a ostatak benda zajedno sa njim potpisuje aranžman.
Bend TRNJE ovim putem najavljuje još audio i video materijala u narednom periodu, kao i nastup na HITH festivalu u Udruženju rock muzičara Srbije 15-17.02.2018. godine.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva