Comeback Kid comes back to Belgrade!Sviđa ti se? Javi ostalima!


U utorak, 23. januara 2018 godine, sa početkom u 20 časova, hardcore punk fanove Srbije i Beograda očekuje prava poslastica. Kanadski hardcore velikani Comeback Kid se kambekuju Beogradu ne bi li u okviru svoje Evropske turneje predstavili novi materijal koji je ugledao svetlost dana prošle 2017. godine. Koncert će se održati u klubu beogradskog Doma omladine, a organizatori su momci iz MTA promotion ekipe.

Od side project-a do jednog od najpopularnijih hardcore bendova današnjice, Comeback Kid se vraća u Beograd, nakon skoro 3 godine. Ko prati hardcore punk scenu, nema potrebe objašnjavati mu ko su i šta su Comeback Kid, a ko pak ne prati, treba reći da su oni jedan od vodećih bendova hc punk scene, koji iza sebe ima nekoliko studijskiih albuma, jedan live CD/DVD i mnoštvo turneja i koncerata. Najnoviji album pod nazivom ’’Outsider’’ izašao je za veliku metal/hardcore/punk izdavačku kuću Nuclear Blast i upravo će ova turneja, kao i beogradski koncert, biti prilika da se fanovi regiona i Srbije upoznaju sa novim materijalom kanadskih hardcore pankera.

Bendovi koji će nastupiti kao podrška Kanađanima biće beogradski sastav Blankfile, iz čijih redova dolaze i organizatori koncerta i novosadski thrash/hardcore bend Lazarath koji je za relativno kratko vreme napravio pravi bum na hardcore punk sceni i među fanovima crossover zvuka.

Karata je ostalo u neznatnim količinama, pa nije zgoreg iste nabaviti što pre. U slučaju da ih ostane, prodavaće se na ulazu po ceni od 1.600 dinara, dok su pre koncerta dostupne za pazariti u Beogradu i Novom Sadu za 1.300 dinara. Sva dodatna pitanja možete uputiti organizaciji, a neke od odgovora možete pronaći praćenjem zvanične facebook stranice događaja.

www.facebook.com/events/546706755661523Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva