Wyatte - Road to Boshporus - October 2017
Wyatte - Road to Boshporus - October 2017

StrahorSviđa ti se? Javi ostalima!

Ideja za osnivanje projekta „Strahor“ javila se u zimi 2016. godine. Materijala za muziku kao i tekstova, je već bilo dosta, a i želja za snimanjem iste je bila sve jača. Već početkom 2017., krenulo se sa sklapanjem i snimanjem pesama. Album prvenac pod nazivom „Call of the Ancient“ je u procesu snimanja, a prvi singl se već može naći na YouTube-u.

Kada ste napravili bend, koja je vaša želja bila i kakav smisao on ima? Šta to vama znači a šta bi trebalo slušaocima?
Želja je bila izraziti samog sebe kroz muziku, poslati jednu poruku trenutnih emocija i osećanja na jedan neobičan način. Da li to bila tuga, agresija, mržnja, usamljenost ili možda ljubav, mislim da se kroz ovaku vrstu muzike to najbolje pokazuje...

Motivi i filozofija benda...
“Strahor” je u velikoj meri inspirisan staroslovenskom verom i tradicijom, i stoga, izmedju ostalog što je tipično za blek metal, ima i za cilj ispoljavanje tog paganskog duha.

U kojoj meri vam je ovaj bend nekakva spona sa društvom i način komunikacije sa istim, u kolikoj vaše lično ispucavanje energije i lično pražnjenje?
Kao što sam naveo, ispoljavanje emocija i osećanja je u velikoj meri prisutno, pa i sama komunikacija uz pomoć istih. Što se tiče ispucavanja energije i ličnog pražnjenja, u velikoj meri.

Koliko je teško okupiti ljude i održati ih zajedno u jednoj ovakvoj priči?
Obzirom da se „Strahor“ sastoji od jednog člana (nadam se u budućnosti i više), i obzirom na to gde živim, veoma teško...

Problemi sa kojima se suočavate kao bend...
Trenutno jedini problem predstavlja manjak opreme za snimanje.

Kome i u kojoj prilici biste pustili vaš bend?
Bilo kome i bilo kad,ukoliko se za isti interesujeSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva