Hornsman Coyote na festivalskoj turneji ovog letaSviđa ti se? Javi ostalima!

Domaći reagge muzičar Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Coyote ovog leta će biti prilično zauzet. Putem zvanične stranice objavljen je spisak nastupa bivšeg frontmena benda Eyesbrun. Turneja za sada broji 16 datuma, a kako saznajemo od Nemanje, planirano je još nastupa tokom leta.
Nemanja važi za jednog od najznačajih reagge trombonista u Evropi, dok na domaćoj alternativnoj muzičkoj sceni predstavlja jednu od najznačajnijih figura. Kojot je tokom svoje dugogodišnje karijere zabeležio nastupe širom planete, a ovog leta će pored nastupa u Srbiji i regionu, zabeležiti nastupe na Malti i u Holandiji.
Hornsman Coyote trenutno radi na snimanju novog studijskog albuma čije je izdavanje planirano za kraj 2017. godine. Del Arno Band, sastav  sa kojim je Kojot pre više od 20 godina započeo svoju muzičku karijeru je nedavno objavio numeru pod nazivom „Još uvek ima nade“, za koju je tekst i muziku pisao upravo Nemanja, koji ujedno i izvodi ovu pesmu sa bendom.
Video za numeru „Još uvek ima nade“ i spisak datuma letnje turneje benda Hornsman Coyote soundsystem možete pogledati u nastavku vesti.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Najčitanije

Arhiva