Wyatte - Road to Boshporus - October 2017
Wyatte - Road to Boshporus - October 2017

Tram 11 novembra u ZagrebuSviđa ti se? Javi ostalima!

TRAM 11, DOM SPORTOVA - ZAGREB, 11. 11. 2017.

Legendarni hrvatski rep sastav Tram 11 održaće povratnički koncert 11. novembra u Domu sportova u Zagrebu u organizaciji Los Angeles Agency. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 80 kuna, dok će na dan koncerta iste koštati 100 kuna, uz naznaku organizatora – ako ih ostane. Službena prodajna mesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius CD Shop u Zagrebu i prodajna mesta Eventim-a širom Hrvatske, preko čijeg sajta fanovi Tram 11 iz regiona mogu sebi obezbediti kartu za ovaj hip hop spektakl.

Nakon 14 godina koncertne pauze Tram 11 se vraćaju na scenu. Legende balkanskog rap zvuka i pioniri žanra u Hrvatskoj, General Woo i Target su u dosadašnjim intervjuima obećali spektakl. O ovoj grupi ne treba puno govoriti. Svako ko je imalo zašao dublje u balkanski ili rap bivše Jugoslavije mora znati za ovaj sastav. Pesma koja je underground rep grupu probila i lansirala široj hrvatskoj muzičkoj publici bila je ’’Hrvatski velikani’’ sa čuvenog mixtape-a iz 1997. godine Blackout Project – Project Impossible. Dve godine kasnije izlazi album prvenac ’’Čovječe ne ljuti se’’, a godinu dana nakon njega drugi album grupe ’’Vrućina gradskog asfalta’’. Godine 2003. su objedinili svoj rad best of duplim diskom ’’Tajna crne kutije’’, gde se na prvom disku nalaze najbolje stvari grupe uz tri nove numere, a na drugom neobjavljene i retke trake Tram 11. Ekipa se iste godine razišla i nastavila se baviti repom individualno.

U intervjuima koje su Target i General Woo davali apropo nastupa 11.11. možemo očekivati veliki spektakl. Target je najavio da će na koncertu gostovati mnogi njihovi saradnici i prijatelji koji su uzeli učešće na drugom albumu ’’Vrućina gradskog asfalta’’ poput Bolesne Braće, Renmana, Inka, Ivane Husar i Ivane Kindl. Takođe, pominje se mogućnost gostovanja i El Bahattee-ja. Za gramofonom će biti legendarni hrvatski hip hop DJ Phat Phillie. Očekivanja su velika, kao što će i koncert biti.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva