Get EXITed 2017: The Killers!Sviđa ti se? Javi ostalima!

5. jul 2017. – Exit Festival
Petrovaradinska tvrđava – Novi Sad

Exit festival nas je ove godine častio još jednim festivalskim danom. Naime, reč je o nultom danu, onom koji će prethoditi ostalim festivalskim danima. Posetioci i posetiteljke nultog dana imaće priliku da gledaju jedan od trenutno najvećih svetskih bendova The Killers.


The Killers su američki indie-alternative rock bend koji dolaze iz svetske kockarske prestonice Las Vegasa. Bend je nastao 2001. godine, a oformili su ga pevač i klavijaturista Brandon Flowers i gitarista Dave Keuning. Mark Stoermer, basista, i Ronnie Vannucci Junior, bubnjar, su im se priključili 2002. godine i od tada ’’Ubice’’ ne menjaju sastav. Bend iza sebe ima četiri studijska albuma, jedan live album, dva kompilacijska i jedan EP. Preko 30 singlova i isto toliko spotova ima ovaj bend iza sebe, a poznati su i po svom društvenom i političkom angažmanu. Na ovoj turneji će posetiti svega nekoliko zemalja, pa je vidno da će Srbija imati ekskluzivitet. U prilog tome da je jedno od najjačih svetskih rock imena u pitanju govori i nedavno rasprodat koncert ’’Ubica’’ u Hajd parku u Londonu. The Killers su najavili novi, peti, studijski album čije će pesme, opet ekskluzivno, čuti fanovi benda na predstojećoj turneji, a među njima i oni u Srbiji.

Prvi najavljeni bend podrške biće riječka alternative rock senzacija Jonathan. Momci su nedavno izdali svoj drugi album pod nazivom ’’To Love’’ koji će prezentovati publici nultog Exit dana. Iza sebe imaju još jedan album i maxi single izdanje koje se 2015. godine našlo na listi izdanja koja su obeležila tu godinu po kriterijuma Helly Cherry redakcije.

Karte za ovaj veličanstveni događaj koštaju 2.990 dinara za parter, odnosno 4.990 dinara za fan pit. Za one najveće fanove Gold VIP karta košta 12.000 dinara. Takođe, vlasnici i vlasnice kupljenih četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imaće priliku da kupe svoj Get EXITed dodatak za parter po ceni od 1.490. dinara, s obzirom na to da je prva ograničena količina od 999 dinara rasprodata. Karte su nabavljive na Gigstix prodajnim mestima i na njihovom veb-sajtu.

Ostale informacije možete pronaći na sajtu (www.exitfest.org) i na fejsbuk stranici Exit festivala (www.facebook.com/exit.festival).
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Najčitanije

Arhiva