Bob Corn - Ex-Yu turneja
Bob Corn - Ex-Yu turneja

Singl And We Should Die Of That Roar-a dolazi sa parolom: Mi! Moramo! Biti! Glas! Našeg! Vremena!Sviđa ti se? Javi ostalima!


Blood On Our Hands je novi mračni opus već slavljenog Švedsko-bosanskog blues-punk-noir fenomena And We Should Die Of That Roar. Ovo je jedan stamen tonski zapis koji svjedoči, ne samo o boli miliona koji su gaženi čizmom horora života u izbjeglistvu, nego isto tako o odgovornosti koju nosimo svi mi da ne dopustimo sebi niti jedni drugima da ostanemo ravnodušni i pasivni u susretu sa ljudskom patnjom. 

Press-release And We Should Die Of That Roar-a dolazi sa parolom: Neka neko drugi nudi zabavu! Mi! Moramo! Biti! Glas! Našeg! Vremena! Opus je okrunjen sa majstorski uradjenim spotom kojeg je režirao Carl Biörsmark. 

Hardy Hum, frontman ove konstelacije je 1993. izbjegao iz rata u Bosni kao petnaestogodišnjak u Švedsku gdje se muzički školovao te bio muzički aktivan kao autor i izvodjač u širokoj razini žanrova veći dio svog života. Nova singlica Blood On Our Hands je publicirana u suradnji sa Kenny Lundström, producentom i vlasnikom Kapten Studios Nkpg u Švedskoj koji je Hardyjev dugogodišnji saradnik i koji isto svira bubnjeve na ovoj novoj pjesmi. Blood On Our Hands je publicirana u suradnji sa indie etiketom Dazed Music.

Za cijeli katalog And We Should Die Of That Roar-a potražite ih na Spotify-ju, Deezer-u, Tidal-u, Apple Music-u ili slicno. Pratite And We Should Die Of That Roar na fejsu, instagramu i twitteru ili posjetite njihovu webstranicu: www.andweshoulddieofthatroar.com.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pratite nas na Fejsbuku

Najčitanije

Arhiva